HTML en CSS

 

Webshop laten makenLeer eerst de verschillen tussen HTML en CSS, voordat je aan de slag gaat met je website.

Hier is een kort overzicht van twee van de belangrijkste talen van HTML:

Wanneer je de taal van HTML leert, zul je zeker tegen ‘hemalso bekend als markup talen’ aanlopen:

Zoekmachines verkiezen HTML boven CSS. Spiders (ook bekend als web bots) gaan namelijk geen ingewikkelde website met veel verwarrende tags en codes crawlen. In plaats daarvan, door alleen basis, leesbare HTML te hebben, ben je in staat om relevante inhoud aan gebruikers aan te bieden, zelfs als je een grote, ingewikkelde site hebt.

Houd het dus simpel en blijf consistent. En maak je geen zorgen als het in het begin verwarrend is. Het wordt alleen maar makkelijker!

Codes begrijpen

Naarmate u meer kennis en ervaring opdoet, zult u de terminologie kennen:

Basis Tags

Headers tags en Sub headings

Squeeze pagina’s

Sjabloon syntaxis

Openlijk toegankelijke keuze

Basis HTML-tags

Geeft aan een spider aan wat hij moet negeren

Trefwoorden tags

Kopteksten tags

Tekst

Hyperlinks

Afbeeldingen

Definitie van TAGS

Type TAGs die u moet begrijpen

Hier is een voorbeeld:

|

<html>”EO vriendelijk”

ALT=”Alt Tekst

oga Tag

img src=” Mythical.gif”

lokt de Google bots uit om dieper in je site te kruipen.

Er zijn ook discussie tags:

|

|

|

|

|

|<text|>3 Manieren en Relaties Thema / bundel wrap- around thema / bundel en module die u kunt gebruiken voor uw WordPress website Deze drie combinaties van thema’s / modules bieden een scala aan mogelijkheden voor uw website en zal niet alleen Op zoek na de inkomende links te ontvangen, maar je kunt het zelf ook doen. Het is eenvoudig om deze thema’s/modules als add-ons toe te voegen aan elke website die u wenst en zal uw site omzetten in een lokale SEO doeleinden van een WordPress site.

Alle drie van deze thema’s / modules zijn aanpasbaar door rangschikking van plugins ontworpen voor WordPress en kan uw huidige template project te vervangen door de nieuwe build en switch thema / module in slechts een paar minuten. Het enige wat u hoeft te doen is het downloaden van deze thema’s / modules en gebruik de meest recente versie van WordPress.

Het eerste thema / module is de bundel wrap-around thema / bundel, alles wat je hoeft te doen is downloaden en installeren van deze bundel wrap-around thema / module en u kunt pagina’s en abonnementen toe te voegen geleidelijk bouwen van een enkele pagina. Als u wilt zou dit genereren van de hele website met meerdere pagina’s.

Het tweede thema/ module is een website interferentie thema/ming (dezelfde naam). Voor dit thema / module kunt u downloaden en installeren van de Interferentie thema / module en alles wat je hoeft te doen, is downloaden en installeren van de nieuwste versies van XHTML / CSS en u kunt beginnen om stijlen toe te voegen met CSS Templates (Cascading Style Sheets).

De derde thema / module is een website thema / bundel. Zonder enige download moet je deze installeren en alles wat je hoeft te doen is het downloaden van dit thema / bundel en installeer het Als mijn vorige versie van thema bundel niet werkt de nieuwste versie is van hoge kwaliteit een en grondig werken. Met betrekking tot de beelden, het loste veel problemen en je kunt gemakkelijk werken met alle beelden die je hebt in positie. Alle in het gebruik van het thema / bundel.

This entry was posted in Marketing. Bookmark the permalink.