How to Use Technical Development in Your Technical Domain

male engineer walking along rows of photovoltaic panels - ingenieur  stockfoto's en -beelden

ben het aan mijn grootvader, die ik beschouw als een groot genie, verplicht om mij kennis te laten maken met deze term. Om een ​​jonge student echt op te leiden in een technisch domein zoals elektrische technologie, moet men bij de basis beginnen, zodat studenten zich kunnen verhouden tot de woorden en ideeën die in verschillende technische disciplines worden gebruikt. Het betrekken van leerlingen bij het wiskundeonderwijs is een bijzondere uitdaging, omdat leerlingen doorgaans zeer beperkt in aanraking zullen komen met wiskundige concepten, en ze zullen kennis moeten maken met een aantal nieuwe concepten en een nieuwe manier van denken.

Toen ik een klein kind was, was mijn favoriete leraar een oppasser, wat ik erg leuk vond. Hoe dan ook, op een dag kwam hij een seminar geven voor ongeveer vijftig kinderen van een andere school, en hij wees ons toe op een halfgeleiderafdeling. Dus begon hij met een paar lessen over geïntegreerde schakelingen en progressies, en van daaruit kregen we de opdracht om een ​​project te schrijven over geïntegreerde schakelingen en geaarde hoogspanningschips. Natuurlijk moesten we ook een paar woorden algoritmen en wiskundige woorden voor het algoritme schrijven.

Het toeval wilde dat er een elektricien in de buurt was en hij besloot een paar woorden en een algoritme voor hetzelfde te schrijven. Hij noemde de methode integraal, dat is elementaire wiskunde met een focus op functies. Later stelden andere docenten voor om deze methode te gebruiken voor de groepsprojecten. Het bleek dat er een sterke correlatie was tussen het gebruik van de methode en het onderwerp, dat wil zeggen, hoe meer je je project deed, hoe meer je leerde.

Ze zeggen dat kennis macht is, en dit is helemaal waar met de technische ontwikkeling van elk gebied. Als je voldoende kennis hebt en die goed weet te gebruiken, kun je betere beslissingen nemen en kun je de juiste keuzes maken voor je leerlingen. Zorg ervoor dat je je leerlingen aanmoedigt om vragen te stellen en samen te werken. Het ontwikkelen van de vaardigheden waarmee ze het meest vertrouwd en vertrouwd zouden moeten zijn, is de beste manier van lesgeven.

Ook al zijn er verschillende universele theorieën over design, als het gaat om de praktische toepassing van de theorie, heeft iedereen een ander idee over wat er precies ontworpen moet worden. Het grootste probleem in elk van de vakgebieden is dat de kennis moet worden overgedragen van de professor op de student.

Wat software-engineering betreft, is er een term die 'software-engineering' wordt genoemd en die stevig vastzit in de definitie ervan, die vraagt ​​om de definitie van software-engineeringsoftware. De definitie zegt dat het software maakt om een ​​bepaalde taak uit te voeren, waarvoor software nodig is om het te laten werken.

Het zou niet nauwkeurig zijn om software-engineering te definiëren als het ontwerpen van computerprogramma's die tot doel hebben werkende software te produceren voor zijn normale werking. Afgeleid van deze definitie kunnen we duidelijk zien dat er twee benaderingen zijn voor software-engineering.

De eerste manier omvat extreem programmeren, waarbij wordt geprobeerd een computer in de juiste volgorde te programmeren, meestal op zo'n manier dat de computer correct werkt.

The second way includes low-level programming, which refers to programming the lower-level computer languages, operating systems, and middleware. This approach is much easier to understand, and programmers can be trained in these languages and can create working systems.

training includes beginner and advanced courses so that programmers, who are all experts in their own field, can train new students in that particular field. This is necessary because no two programmers have the same skills, so they need to lead differently.

Extreme programming is about pure science, where nothing is left to chance. It is defined as a science where research and experiments are done to the extreme, so that the result will not be according to their expectations.

Low-level programming is about Planning versus execution, so a programmer must specify the needed data, functions, and other requirements. Database handling, networking, and the other computer skills are included in low-level programming.

As a programmer, you have two options. You can choose to use an approach based on strict programming rules, or you can use a more flexible approach. It all depends on what a programmer is comfortable with.

Here are some benefits of both:

less time to fix errors,

less time to develop quality software,

and more time to find new features.

If you are comfortable with strict programming rules, then you should choose one of the above approaches. You will get a lot of benefit from writing code, even if you do not have much experience with a computer.

Je wordt gedwongen om code te schrijven die het probleem met een database oplost, zelfs als je niet veel weet over databases. Voor uw toepassing heeft u een database nodig, zoals My SQL Server of Oracle.

Het is gemakkelijker te leren en te begrijpen. Als je een andere programmeertaal hebt gebruikt, voel je jezelf gegevens in het donker sorteren en let je niet op je code. Java zal hier kunnen.

Toegankelijkheid van gegevens is een groot voordeel van het gebruik van Java.

This entry was posted in My Blog. Bookmark the permalink.